marți, 3 ianuarie 2012

De ce?

De ce scriu?
De ce un blog?
De ce voua?
Sa le luam pe rand…
In primul rand eu scriu pentru ca imi place dar si pentru ca am adunat multe informatii si ar fi egoist din partea mea sa nu le transmit si altora, pentru ca e un mod bun de a-mi reaminti si eu de unele idei, pentru a-mi pune ordine in ganduri, pentru ca ma ajuta sa ma dezvolt dar si sa ajut pe altii sa se dezvolte in acelasi timp.
Un blog pentru ca e la moda J Serios vorbind, pentru ca e una dintre cele mai eficiente metode de a face informatia sa ajunga la voi intr-un mod ordonat, clar si destul de simplu. Pentru ca nu vreau si nu pot sa transmit toata informatia odata, e bazata pe experiente si informatii noi pe care si eu le capat pe parcurs. Pentru ca suntem online multe ore din zi dar nu ne luam la fel de mult timp pentru a citi carti…
In primul rand cine sunteti „voi”? Sunteti oameni care doriti sa va dezvoltati personal si profesional. Sunteti atat angajati cat si angajatori, antreprenori sau nu, tineri pe bancile facultatii sau directori in multinationale. Va asigur ca indiferent de varsta sau domeniu de activitate veti gasi informatii care va vor ajuta, vi se vor reaminti unele lucruri, veti contribui si voi cu comentarii si idei bune la dezvoltarea celorlalti cititori. De ce voi? Pentru ca, asemenea mie, vreti sa fiti mereu informati si sa performati.
Va multumesc pentru incredere!


Share:

Categorii

Ce le-a mai plăcut altor cititori: