miercuri, 8 mai 2013

Business Days la Oradea, aprilie 2013


A venit si a trecut la fel de repede cea de-a 10-a editie a Business Days, avand marea onoare (pentru care suntem extrem de recunoscatori) de a fi organizata la Oradea. Pot sa spun cu incredere ca, desi organizarea celui mai mare eveniment de business din Europa de Est in un oras de provincie imi punea mari semne de intrebare in privinta reusitei, a fost un real succes: peste 700 de persoane, informatii relevante, networking la maxim si feedback foarte bun.

Din nou, 2 zile pline de informatii noi sau reamintite, de speakeri alesi pe spranceana de la care avem multe de invatat, de participanti plini de dorinta de a stii mai multe, cu ambitii mari care iti dau impuls si te fac sa ai incredere ca si in Romania se poate reusi.

Si a trecut asa de repede… parca imi doream sa mai tina macar inca 2… Chiar si asa, am reusit sa imi incarc bateriile la maxim. De ajuns cat sa ma tina pana invat de la Silviu Hotaran sa nu mai am nevoie de reincarcare, ci sa fiu tot timpul in priza, asa cum ne-a dezvaluit dansul. 

Cu ce-am mai ramas… cu idei frumoase referitoare la leadership si ce inseamna sa ai o viziune impartasita, cu diversitate in alegerea metodelor de finantare a afacerii, cu metode noi pentru a tine atrage clienti noi si de a-i tine pe cei existenti aproape, informatii relevante privind organizarea mai buna a timpului si exemple bune de comportamente pentru a ma automotiva dar si pentru a ii motiva pe cei din jurul meu. 

Idei retinute de la speakeri:

- Nu fii un copac la umbra caruia nu creste nimic.
- Am ajuns in criza din cauza flexibilitatii in domeniul valorilor
- Investiti in tineri, investiti in mentorat.
- Toata lumea se gandeste sa schimbe lumea, dar nimeni nu se gandeste sa se schimbe pe sine.
- Nu mai e de ajuns sa fii sau sa alegi omul potrivit la locul potrivit, trebuie sa fie si momentul potrivit.
- De multe ori avem de ales intre a face lucrurile gresite intr-un mod excelent sau lucrurile potrivite intr-o maniera slaba… e greu, insa trebuie sa avem puterea de a face alegerea corecta.
- Cei 3 A ai succesului se refera la abilitati, aspiratii fiind perfect completate de atitudine.

Mult succes si sa ne vedem cu bine la urmatorul Business Days!

Share:

Categorii

Ce le-a mai plăcut altor cititori: